May 10 2011

PowerDirector

Hatékonyabb és gyorsabb videószerkesztési-, finomhangolási és tervező eszköz, több sáv jellemzi az idővonalon, hogy diavetítéseket és kiváló videókat tudjunk vele készíteni.

Register to read more...
May 10 2011

Google Art Project

A projekt egy egyedülálló fejlesztés a Google által, amit lassacskán már megszokhatunk, mivel évről-évre kitalál egy elsőre meghökkentő, de másodjára már nagyon is hasznos projektmunkát, amiben most az emberek kultúra iránti érdeklődését helyezték előtérbe.

Register to read more...
May 06 2011

Gephi

Napjainkban egyre jelentékenyebb hálózatok vizualizációjára alkalmas szoftver. A sokféle kimenetű gráfos ábrázolási módszerekkel hasznos információkat nyerhetünk ki az adatainkból, mintázatokat, összefüggéseket fedezhetünk fel vizualizálásuk által, ebben segít az open-source vizualizáló program.

Register to read more...
May 05 2011

Free Sound Recorder

A Free Sound Recorder egy egyszerű, de hatékony program, amellyel hangfelvételeket lehet készíteni, méghozzá a lehető legegyszerűbben. A program elsődleges funkciója, hogy különböző hangeszközökről (CD, audio kazetta, hanglemez stb.) digitalizáljon hanganyagot, ám ezenkívül még számtalan lehetőséget nyújt.

Register to read more...
Apr 28 2011

Martview

A Martview nevű ingyenes szoftvert kifejezetten PDF formátumú magazinok olvasására tervezték. A program nem csak számítógépünk merevlemezén található fájlokat tudja megnyitni, hanem egy online elérhető újságkatalógust is kínál az olvasni vágyó felhasználók számára.

Register to read more...

Page 1 of 3